Kickstart din velværereise med aromaterapi

Det er på tide å ta vedtak og etablere nye sunne rutiner.Uansett hvor du er på reisen til selvforbedring, kan essensielle oljer brukes til å kickstarte velværemålene dine.
Hvorfor aromaterapi?
Gjennom historien har folk sett til naturen for mental og fysisk helbredelse.Aromaterapi bruker eteriske oljer avledet fra planter i en konsentrert for å skape en atmosfære av avslapping, fri for sterke kjemikalier.For eksempel bruker spa ofte aromaterapi under behandlinger for å skape en aura av avslapning, helbredelse og selvpleie.
For å hjelpe deg å starte på velværereisen med aromaterapi, har vi samlet en liste over våre tre favorittprodukter.Denne listen vil lære deg hvordan du kommer i gang med aromaterapi, og hjelper deg med å finne ut hva som fungerer best med livsstilen din.

Hvorfor aromaterapi?

Rull på farten
Du trenger ikke besøke et spa for å nyte aromaterapi.Nyt plantedrevne oljer når som helst på dagen med Airomé Deep Soothe Blend.Denne beroligende blandingen av oljer er en mintaktig og kjølig blanding av anis, basilikum, kamfer, eukalyptus, lavendel, appelsin, peppermynte, rosmarin og vintergrønn.
Prøv å bruke en diffuser for å la den beroligende duften av blandingen fylle hjemmet ditt.Nebuliserende diffusorer bruker ikke varme og er trygge og enkle å bruke.
Du kan også bruke Airomé Deep Soothe Blend direkte på huden din med roll-on-versjonen av blandingen, som en skånsom massasje på ømme muskler eller ledd.
Sett stemningen
I følge en studie fra 2022 har "...sitrus en behagelig duft og gir avslappende, beroligende, humørløftende og jubelforsterkende effekter."

Sett stemningen

The Sugared Citrus 14 oz Candle er en dobbelveke, soyalys laget med en lys blanding av grapefrukt, appelsin og vanilje.Med to forskjellige typer sitrus i dette terapeutiske lyset kan du sette stemningen i hjemmet ditt med en varm glød fra lyset og en energigivende duft.
For en flammeløs opplevelse, prøv å bruke en varmere lampe i stedet.Stearinlys varmere lar duften fylle hjemmet ditt ved å varme opp lyset uten røyk eller sot.Det er mange design og stiler av varmelamper tilgjengelig, slik at du kan finne det som passer best til rommet og atmosfæren din.
Slapp av og slapp av
Etter en stressende dag, prøv å tilsette Eucalyptus Essential Oil til morgen- eller kveldsdusjen for å skape et innbydende sted for avslapning.Bare legg to eller tre dråper rett på bunnen av dusjen.Varmen fra dusjen hjelper til med å fordampe oljen, og gir følelsen av kjølig pust og lukten av et spa-damprom.

Slapp av og slapp av

Du kan også nyte duften av eteriske oljer når som helst med en sivdiffuser.Reed diffusorer bruker rotting siv for en enkel, dekorativ diffusjon som bringer den perfekte mengden duft til et mindre rom eller plass uten å måtte gjøre noe.
Nå velværemålene dine
Aromaterapi er en enkel, naturlig måte å øke velvære på dette nye året.Vi håper du likte å høre våre forslag for å komme i gang med aromaterapi, og oppfordrer deg til å prøve ut ulike oljer og diffusjonsmetoder til du finner det som passer best for deg.Mulighetene for egenomsorg og velvære er uendelige!


Innleggstid: 19-jan-2024